Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

Automatikus hálózat dokumentálás, hálózati térkép készítés netTerrain-el

Az IT hálózat, infrastruktúra dokumentálása nélkülözhetetlen. Legyen az bármilyen kicsi, nagy cég vagy szervezet, a szerverek, számítógépek, hálózati eszközök, helyes működése  alapvetően befolyásolja a hatékony működést.


A netTerrain automatikus hálózat dokumentáló megoldás. Kombinációja az automatikus hálózat felderítő eszköznek és tág eszközkészletű rajzoló alkalmazásnak. Egyszerűen és gyorsan tudja adatait frissíteni és vizuálisan láthatja az IT infrastruktúráját. 

Az automatikus hálózat dokumentálás segítségével könnyen kaphat egy leltárt IT infrastruktúrájáról, emellett a megfelelően dokumentált eszközök segítségével, könnyeben és gyorsabban végezheti el a hibajavítási és karbantartási feladatokat. netTerrain Collector segítségével könnyen felderítheti hálózatát, egyszerűen beütemezheti a felderítési időpontokat, ezáltal kevesebb emberi beavatkozásra lesz szükség. A Collector SNMP, WMI, LLDP és CDP protokollok segítségével automatikusan felderíti hálózatát, az eszközök közötti kapcsolatokat, az egyedi MIB-eket és a készülékek tulajdonságait, melyeket logikus topológiai nézetben ábrákkal jelenít meg a web-es felületen. Információt kaphat az interfészek állapotáról, a layer 2-3 linkekről, IP címlistáról. A netTerrain Web API segítségével könnyen csatlakozhat más alkalmazásokhoz és ezeket az adatokat is felhasználhatja a hálózat dokumentáláshoz.

Nézze meg az automatikus dokumentálásról szóló video-t, ami részletesen bemutatja a felderítést és 3rd party rendszerekhez való kapcsolódást. 

Próba hozzáférést kérek!

A netTerrain megoldást kínál adatközpontok dokumentálására, menedzsmentjére a netTerrain DCIM megoldással. IT hálózatok megjelenítésére a netTerrain Logical megoldással. Mindkét szoftver változathoz opcionálisan választható az optikai hálózatok, épületen kívüli hálózatok dokumentálásra alkalmas netTerrain OSP modullal. 


  Próba hozzáférést kérek!

  A netTerrain megoldások:

  netTerrain DCIM Adatközpontmenedzsment szoftver

  Adatközpont menedzsment szoftver segítségével egyszerűen kezelheti és dokumentálhatja adatközpont infrastruktúráját fizikai és logikai nézetekben egyaránt. Kezelheti eszközeinek az energiafogyasztását, fizikai nézetben tekintheti meg a Rack-ben elhelyezett hardvereket, melyeket könnyen konfigurálhat a webes felületen keresztül. Bármely eszközt meg tudja keresni másodpercek alatt, csupán a paraméterek alapján és még a nem használt zombi szervereket is megtalálhatja. Ha tudja melyik eszköz hol van elhelyezve pontosan és mi mivel áll kapcsolatban, akkor ez a tudás nélkülözhetetlen a hibaelhárítás során. 


  VIDEO! Tovább a netTerrain DCIM video bemutatóra 

  Próba hozzáférést kérek!

  netTerrain Logical

  Automatizált hálózat dokumentáló megoldás. Könnyen és egyszerűen készíthet hálózati diagrammot, nyomon követheti eszközeit. Az eszköz objektumok lehetnek portok, kártyák, szerverek, switchek is akár, így teljes képet kaphat IT infrastruktúrájáról.
  VIDEO! Tovább a netTerrain Logical bemutatóra

  Próba hozzáférést kérek!

  netTerrain  OSP

  A netTerrain OSP modul ideális megoldás az épületek között húzódó optikai szálak, kötegek dokumentálására és kezelésére. Beépített OpenStreetMaps segítségével utcaszinten tudja megjeleníteni épületeit és a köztük lévő optimális áramköröket. Erre az integrált ACRA algoritmus nyújt kifinomult megoldást.

  VIDEO! Tovább a netTerrain OSP bemutatóra

  Próba hozzáférést kérek!

  Date/Time: