Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

MONNIT SZENZOROK, TÁVADÓK

A Monnit ALTA szenzorok kommunikációja: 


A Monnit vezetékmentes szenzorok RF kommunikációja 433, 868, 900, 920 MHz frekvencián történhet. Magyarországon azonban csak az ISM sávban (Industrial, Scientific and Medical) használhatók ezek az eszközök, ezért csak 868 és 433 MHz-es rendszereket forgalmazzuk. A Monnit vezetékmentes szenzorok rádiós hálózaton a gateway-en keresztül küldik a mért értékeket a felügyeleti rendszer részére, mely az adatokat értékelve és feldolgozva a megjeleníti azokat. Rádiófrekvenciás biztonság:

Adaptív frekvenciaugrásos (szórt spektrumú) kommunikáció + 256 bit Diffie-Hellmann Key Exchange titkosítás. Azért ez elég jó:)


Adatátviteli távolság, és tápellátás:


A Monnit ALTA eszközök UltraLowPower technológia alkalmazásával megnövekedett hatótávolságot és elem élettartamot értek el. A Monnit ALTA szenzorok hatótávolsága 1000 láb (kb. 300 méter) 10-12 falon keresztül. A kommunikációs ciklusok sűrűségétől függően 8-10 évig üzemelnek egy elem garnitúrával (2xAA, vagy  3,6 V Tadiran Li-SOCL2).  Felügyeleti rendszerrel felügyelhető a térerősség és az elem állapot is. 


A Monnit ALTA vezeték mentes szenzorok üzemmódok:

  • Az eseményvezérelt szenzorok előre meghatározott esemény bekövetkeztekor küldenek a felügyeleti rendszer számára jelzést. Emellett a programozott időben szintén küldenek adatot a felügyelt állapotról.
  • Idővezérelt szenzorok az előre beállított időszakonként küldenek mért adatokat, azonban beállítható az „Aware” (óvatos) mód, amikor bizonyos, előre beállított érték elérésekor lehetséges a sűrűbb vagy ritkább  mérés és adatküldés. 

Fontos megjegyezni:

A szenzorok nem olvashatók ki közvetlenül a felügyeleti rendszeren keresztül, mert a kommunikációt csak a szenzor kezdeményez a gateway felé. A szenzor energiatakarékosság miatt nem figyeli a rádiós hálózatot. A szenzor, a számára átadott konfiguráció szerint folyamatosan vagy időszakosan mér, az adatfeladási időpontokban felébred, elküldi az adatokat, letölti az új konfigurációt, ha változott, majd újra elalszik. Riasztásokat a felügyeleti rendszer küldi, nem a szenzor.


Monnit hőmérséklet szenzorok

​Monnit ALTA vezetékmentes ipari hőmé​rséklet szenzor, távadó

A Monnit ALTA ipari (IP65 védettségű) vezeték nélküli hőmérséklet szenzorok (távadók) termisztor használatával mérik a környezet hőmérsékletét

Létezik beltéri, CR2032 gombelemmel  működő és 2xAA elemmel működő változata is. A pontos specifikáció az alábbi linken érhető el.
 

Ajánlatot kérek!
Monnit  páratartalom szenzorok

​​Monnit ALTA vezetékmentes ipari páratartalom szenzor

A Monnit ALTA ipari (IP65 védettségű) vezeték nélküli páratartalom mérő szenzorok Relatív Páratartalmat (RH) és hőmérsékletet mérnek, valamint ezekből számítják a harmatpontot is. Jól alkalmazhatók minden olyan helyen, ahol a páratartalom fontos eleme a környezetnek. Pl. üvegházak, raktárak, múzeumok, borászatok stb. 

Létezik beltéri, CR2032 gombelemmel  működő és 2xAA elemmel működő változata is. A pontos specifikációk az alábbi linken érhetők el.


Link az adatlapra

Ajánlatot kérek!

Monnit Ipari vezetéknélküli ​Quad hőmérséklet szenzor

A Monnit Ipari vezetéknélküli Quadtemperature szenzor négy különálló érzékelőt alkalmaz a pontos és megbízható méréshez és nyomon követeshez. Kiválóan alkalmas például élelmiszerhűtök, HVAC rendszerek és adatközpontok figyelésére. A testreszabhatóság lehetővé teszi az olvasás gyakoriságának és az értesítések küszöbének beállítását. Opcionálisan kapható napelemes változat is. A feltöltött akkumulátorral akár 5 évig tudja táplálni az érzékelőt. 

Ajánlatot kérek!

Monnit ALTA ​Thermocouple távadó

Az ipari vezeték nélküli Thermocouple távadó alkalmas különböző hőtartományok mérésére. A K-type csatlakozóval ellátott távadó alkalmas akár 400°C-ig mérni. Az érzékelőt úgy programozták, hogy a felhasználó által megadott ideig alvó üzembe helyezze magát és aktiválódás után jelet küld, megvárja míg stabilizálódik, majd az analóg jeleket konvertálja és a kiszámított hőmérséklet adatokat továbbítja a gateway felé. Opcionálisan kapható napelemes változat is. A feltöltött akkumulátorral akár 5 évig tudja táplálni az érzékelőt.

Ajánlatot kérek!

Monnit ALTA vezeték nélküli ​csatornahőmérséklet szenzor

Monnit ALTA vezeték nélküli csatornahőmérséklet szenzor egy NTC típusú termisztort használ, hogy pontosan mérje a csővezeték hőmérsékletét, miközben megtartja a zárt környezetet. Könnye be- és felszerelhető a hosszútávú használatra. 

Ajánlatot kérek!

ALTA vezeték nélküli ​folyadékhőmérséklet távadó

A Monnit vezeték nélküli folyadékhőmérséklet távadó 3 lábú, vízálló érzékelővel méri a víz, vagy nem éghető folyadék hőmérsékletét. Kiválóan alkalmas víztartályok, medencék, akváriumok hőmérsékletének ellenőrzésére. A felhasználói testreszabás lehetővé teszi az olvasás gyakoriságának beállítását és az értesítések feltételeinek beállítását. 

Ajánlatot kérek!

ALTA vezeték nélküli ​magas hőmérséklet távadó

A Monnit vezeték nélküli magas hőmérséklet távadó RTD-t használ, hogy pontos méréseket végezzen -50°C és +370°C között. Kiválóan alkalmas magas hőmérsékletű környezetben, sütők, fűtőberendezések és kazánok alkalmazásánál. Ezt az érzékelőt csak száraz, alacsony páratartalmú környezetben szabad üzemeltetni. A felhasználói testreszabás lehetővé teszi az olvasás gyakoriságának beállítását és az értesítések feltételeinek beállítását.

Ajánlatot kérek!
Monnit árammérő szenzorok

​​​​Monnit ALTA vezetékmentes ipari árammérő szenzor

A Monnit ALTA ipari (IP65 védettségű) vezeték nélküli árammérő szenzorok áramváltó segítségével, az áramváltót a fázis vezetékre bilincselve mérik az átfolyó váltóáramot (minimum, maximum, átlag) valamint teljesítményadatot is számít (Ah, Wh, kWh) Létezik 

  • 20A, 
  • 150A,
  • 500A 

méréshatárral készült verzió. 

Beltéri 2xAA elemmel működő változata is készült. A pontos specifikációk az alábbi linken érhetők el.


Link az adatlapraAjánlatot kérek!
Monnit feszültségmérő szenzorok

​​​​Monnit ALTA vezetékmentes ipari feszültségmérő szenzor 500V AC/DC

Három működési módja lehetséges:

VAC rms,

VAC max,

VDC mód.

Az alapértelmezett mód: VAC RMS, de szabadon beállítható másik is alapértelmezettként.

Létezik beltéri, CR2032 gombelemmel  működő és 2xAA elemmel működő változata is. A pontos specifikációk az alábbi linken érhetőkel.


Link az adatlapra

Ajánlatot kérek!
Monnit ultrahang szenzorok

​Monnit ALTA vezetékmentes ipari ultrahang szenzor

Ultrahang szenzorokat általában távolságmérésre használjuk. Mérhető velük objektumok vagy folyadék szintek távolsága, tehát akár tartály szintmérésre is használhatók. 

Minimum távolság: 20 cm

Maximum távolság: 750 cm

Felbontás: 1 cm


Link az adatlapra


Ajánlatot kérek!
Monnit impulzus számláló szenzorok

​Monnit ALTA vezetékmentes ipari ​impulzus számláló

Minden olyan mérőeszköz (víz, gáz, elektromos) elektronikus méréséhez ajánljuk, melyek rendelkeznek impulzus kimenettel. A szenzor szabványos Open Collector-os kialakítású, de számolja a rövidzárakat is. Pl. mágnes-reed relés megoldásokkal is együtt tud működni. Programozható az impulzus szélesség, elektronikus pergésgátlás, valamint az, hogy a felfutó, vagy lefutó éleket számolja. Ezzel az eszközzel régi típusú mérőkészülékek felügyelete, fogyasztás mérése is megoldhatóvá válnak. Létezik 1 és 4 bemenetes verzió, valamint beltéri, CR2032 gombelemmel  működő és 2xAA elemmel működőváltozata is.


Link az adatlapra


Ajánlatot kérek!
Monnit nyitás/zárás szenzorok

​​Monnit ALTA vezetékmentes ipari nyitás/zárás szenzor

Ez a szenzor nyílászárók, (épület, bútor) nyitását, zárását érzékeli. A felügyeleti rendszerben megjeleníthető, hogy ajtókat, ablakokat mikor nyitottak illetve zártak. Az eseményekről riasztások is beállíthatók. Létezik beltéri, CR2032 gombelemmel  működő és 2xAA elemmel működő változata is. Nagyon jól alkalmazhatók légkondicionált terek,  társasházak közösségi terek nyílászáróinak,istállók, lezárt területek, felügyeletére.


Link az adatlapra


Ajánlatot kérek!
Monnit nyomásmérő szenzorok

​​Monnit ALTA vezetékmentes ipari nyomásmérő szenzor

A Monnit ALTA nyomásmérővel mind tartályokban, mind vezetékekben lévő folyadék, gáz vagy gőz nyomása mérhető maximum 300 PSIG (pound/square inch [gauge]), 20,68 bar nyomásig. Létezik 2xAA elemmel működő változata is.


Link az adatlapraAjánlatot kérek!
Monnit légszennyezetség szenzorok

​​Monnit ALTA légszennyezettség mérő szenzor

A szenzor a levegőben szálló por PM1, PM2.5 és PM10 koncentrációjátméri.


Link az adatlapra

Ajánlatot kérek!
Monnit fénymérő szenzorok

​​Monnit ALTA vezetékmentes fénymérő szenzor

ALTA vezetéknélküli fénymérő szenzor segítségével megmérhetjük a fény intenzitását. Mérési tartomány 0.tól 83.000 luxig. Ideális múzeumokban és művész galériákban a fény monitorozására. Felhasználók testre szabhatják mérési gyakoriságot, küszöbértéket állíthat be a az SMS, e-mail vagy hanghívás riasztásoknak. 


Link az adatlapra

Ajánlatot kérek!

További Monnit ALTA szenzorok

Mivel ezen az oldalon nem jelenítünk meg minden létező szenzort, ezért az alábbi linkekre kattintva a gyártó honlapján tekintheti meg a teljes Monnit ALTA szenzor kínálatot. (Angol nyelvű).


Kérdése esetén készséggel adunk további felvilágosítást.

Ajánlatot kérek!
Név
Email
Telefon
Cégnév
Melyik termék érdekli?
Marketing lists

Date/Time: