Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

M2M és IoT megoldások

IoT távfelügyelet rajz

Hőközponti távfelügyelet

A megoldandó feladat a távfűtő hálózatba tartozó, tömbházakban kiépített hőközpontok 24 órás távfelügyeletéhez kommunikációs megoldás biztosítása. A megoldással szemben támasztott követelmény a mobil szélessávú kommunikációs csatorna biztosítása, magas rendelkezésre állás, real time adatátvitel, biztonságos adatátviteli csatorna, a kommunikációs csatorna menedzselhetősége, több végponti berendezés csatlakoztatása. A hőközponti adatok felhasználásra kerülnek üzemeltetési és számlázási célra egyaránt.


Tovább...

IoT Távmenedzsment ábra

PLC Távmenedzsment

Soros porttal rendelkező PLC berendezések távoli elérése  megvalósítható úgy, mintha a PLC kábellel csatlakozna a számítógéphez.

Tovább...

Fázisjavító berendezések monitorozása

Az ország különböző pontjain elhelyezkedő fázisjavító berendezések, kompakt hálózat analizátor műszer távoli elérésének biztosítása, adatok távoli lekérése bizonyos időközönként, valamit hiba esetén riasztás küldése, távoli beavatkozás lehetősége.

Tovább...

GSM Wifi Internet Access Point tömeg-közlekedési eszközökön

IoT Internet Access Pint rajz

Hétköznapi igénnyé vált a folyamatos internet kapcsolat nem csak az irodában, vagy bevásárló központokban, de úton egyik pontból a másikba, főleg egy hosszabb utazás során. Ennek az okostelfonok már meg tudnak felelni, de mint mindennek a mobil internet használatnak is megvannak a maga hátrányai.

Tovább...

Javaslat csirke istállók felügyeletére

A feladat kritériumai tartalmazta:


  • „A hőmérő szenzor 30 másodperces mérési frekvenciával méri az ól hőmérsékletét és 15 percenként tárolja azokat, a beállított kritikus értékek elérése esetén a rendszer azonnali riasztást küld.”
  • „A fázisfigyelő az ólak előterében található kapcsolószekrényben lévő háromfázisú betáplálási pontjait figyeli és fáziskimaradás esetén azonnali riasztást küld.”
  • „Az ajtónyitás érzékelők adatai alapján a rendszer tárolja a nyitások, zárások és a nyitva tartások idejét, a beállított paraméterek alapján riasztást küld. „

Date/Time: