Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

MONNIT kiegészítő eszközök

A Monnit ALTA rendszer kiegészítői között több hasznos eszköz is található, közös jellemzőjük, hogy mindegyik, a Monnit ALTA rádiós (RF) hálózat tagjai lehetnek, így ezekhez sem szükséges vezetékeket kiépíteni.

Monnit ALTA vezetékmentes relé

Monnit ALTA vezetékmentes relé (control unit)

Az iMonnit felügyeleti rendszerből, vagy PLC segítégével a rádíós hálózat segítségével utasíthatjuk a portjainak be-, illetve kikapcsolására. A felügyeleti rendszer számára megadható, hogy a szenzorok által mért adatok alapján, milyen feltételek mellett kapcsolja a portjait On/Off állapotba.

Monnit ALTA termosztát

Monnit ALTA okos termosztát

Kifejezetten HVAC rendszerekhez készült a fűtés/hűtés szabályozásához. Beépített infravörös érzékelővel rendelkezik, így rendszer tudja, hogy tartózkodnak-e a helyiségben. Ennek megfelelően vezérli a fűtést/hűtést. Külön programozható hogy használt vagy üres helyiségben milyen hőmérséklet legyen.
Monnit megjelenítő

Monnit helyi megjelenítő

Az iMonnit felügyeleti rendszer általában web böngészőből érhető el. Azonban vannak olyan helyek, ahol nincs számítógép, de az értesítéseket, riasztásokat meg kell jeleníteni. Ilyen lehet a portaszolgálat, ahol ennek az eszköznek az alkalmazásával, a felügyeleti rendszerhez nem értő személyzet számára is lehet információt, riasztást küldeni. Fény és hangjelzés mellett jeleníti meg az új információkat.

Ajánlatot kérek!
Név
Email
Telefon
Cégnév
Melyik termék érdekli?
Marketing lists

Date/Time: