Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

IOT megoldások az Agráriparban 

Monnit szenzorok

Páratartalom mérés baromfi feldolgozóban


Az üzemben a páraképződés nagyon magasszintű és gyors folyamat. Az élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelően az üzem levegőjének hőmérsékletét és relatív páratartalmát állandó, alacsony szinten kell tartani és ezt légkondicionáló rendszerrel oldották meg. Magas páratartalom okozta oxidáció miatt, ami kárt tett a beépített vezetékes szenzorokban, elektronikában ezért egy új mérőrendszer felállítása volt a feladat. Az új rendszervezérlő egység számára a Monnit ALTA vezetékmentes szenzorok szolgáltatják az adatokat.

Monnit szenzorok

Tartástechnológia


Partnerünktől nagyüzemi csirketartáshoz használt épület online felügyeletére érkezett megkeresés. Megoldást a Monnit rendszere nyújtja

Az eredmény:

  • Folyamatos ellenőrzési lehetőség
  • Automatikus eszkaláció a hibák esetén
  • Távoli és gyors beavatkozás meghibásodások esetén
  • Költségmegtakarítás

Monnit szenzorok

Méhkaptárak felügyelete 


A Monnit ALTA vezeték mentes szenzor rendszerrel kiválóan felügyelhetők a méh kaptárak. Mivel a szenzorok vezeték mentes (rádiós) technológiát használnak, igen egyszerű ellátni a kaptárokat a megfelelő szenzorokkal. Az intelligens szenzorok a felügyeleti rendszerben állíthatók be, milyen sűrűn mérjenek, milyen időközönként küldjenek mért adatokat.

Date/Time: