Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

GSM Wifi Internet Access Point tömeg-közlekedési eszközökön

A feladat:

Hétköznapi igénnyé vált a folyamatos internet kapcsolat nem csak az irodában, vagy bevásárló központokban, de úton egyik pontból a másikba, főleg egy hosszabb utazás során. Ennek az okostelfonok már meg tudnak felelni, de mint mindennek a mobil internet használatnak is megvannak a maga hátrányai.

IoT Internet Access Point rajz

A megoldás:

Megoldást nyújt több ipari 3G/4G eszközünk amelyek akár 64 független eszközt ki tudnak szolgálni nagy sebességű 150Mbs-es WIFI kapcsolattal. Mindezt a hazai mobil szolgáltatók 4G LTE hálózata kiszolgálja. Eszközeink rázkódás és nagy hőmérséklet ingadozásnak kitéve is változatlanul működnek köszönhetően a robosztus ipari kivitelnek.

A routerek széles skálán konfigurálhatóak, mind biztonsági, adathasználat limitálás, valamint akár marketing célokra is alkalmazhatók.


Egy autóbusz esetében módunk van a készüléket védett, üzemi területen és nem az utastérben elhelyezni biztonsági és üzemltetési okok miatt. A legjobb minőségű szolgáltatás érdekében az utastérben a wifi antennát, a kocsiszekrényen kívül a GSM antennákat elehelyezni.

A folyamatos, magas szinvonalú adatkapcsolat biztosítását szolgálja a két SIM kártya kezelése, 

A kapcsolódó készülék:

Date/Time: