Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

„Honnan tudom, hogy mennyibe kerül a netTerrain?”

05.07.19 09:18 AM Comment(s) By peterkelecsenyi

netTerrain árak nem szerepelnek a honlapunkon. Tudom és értem, hogy ez milyen zavaró, mikor valaki teljeskörűen tájékozódni szeretne. Pláne egy olyan korban, amikor minden azonnal történik! 



Azért nem szerepeltetjük az árakat az oldalon, mert először egy rövid beszélgetést szeretnénk, hogy tudjuk a netTerrain megfelelő megoldás lehet és ezzel értékes időt és energiát nyerhetünk mindenki számára. A beszélgetés során gyorsan, nyíltan meg tudjuk vitatni a pontos felhasználói igényt és a netTerrain lehetőségeit.

Ha a felhasználói igény találkozik valamelyik netTerrain megoldás (netTerrain Logical, netTerrain DCIM vagy netTerrain OSP) szolgáltatásaival, akkor már csak egy gyors lépés az árak megbeszélése.


A netTerrainnek több változata és opciója van, zavarba ejtő lehet keresgélni és találgatni, hogy melyik passzol pontosan a feladathoz. Egy demo során a munkatársainkkal közösen egyszerűen kiderül, hogy melyik változatra és opcióra van szükség, utána az értékesítési csapatunk már a megfelelő termékre tud ajánlatot adni.

netTerrain Logical
netTerrain DCIM
netTerrain OSP

Két változatban tudjuk biztosítani a netTerrain megoldásunkat:


  1.  Örökös licensz: ez egy egyszeri költséget jelent, és nincs lejárata a használati időnek. A licensz díj mellett az első éves szoftver követési díjjal együtt kerül kiajánlásra,a         további évek szoftver követése opcionálisan megvásárolható

  2.  Éves licensz díj: éves díj, aminek ellenében 12 hónapos netTerrain használati jogot biztosítunk. A 12 hónap végén a licensz megújítható!



Fontos, hogy mindkét licensz típus korlátlan felhasználó számot tartalmaz!

A netTerrain licensz 100 objektumot kezelő rendszertől kezdődik, ami éves díjban 944USD + Áfa, örökös licesz vásárlása esetén 2944USD + Áfa díjért hozzáférhető.


Egy 500 objektumos rendszer esetén az éves licensz díj 2944 USd + Áfa, az örökös licensz díja 7851USD + Áfa. A végletekig leegyszerűsítve az objektumok hálózati eszközök esetében (routerek, switchek) vagy rackbe szerelt esetben (patch panelek, szerverek, routerek, switchek, tűzfalak, rackek, szünetmentes tápegységek, stb) vagy irodai környezetben (fali portok, nyomtatók, munkaállomások, scannerek, telefonok) vagy optikai hálózatok dokumentálása esetén (kötészszerelvények, szerelő aknák, splitterek, patch panelek, antennák, oszlopok, műszer szekrények). Láthatólag elég bonyolult, ha még nem látta valaki a netTerraint!

Graphical Networks logo

A licenszek upgradelhetőek, attól függő lépcsőkben, hogy melyik netTerrain termék került megvásárlásra. netTerrain DCIM esetén 500 objektumonként, netTerrain Logical esetén 1000 objektumos lépésekben növelhető a licensz mérete.


Mindkét változat esetében 20 000 objektumig skálázható a rendszer, 20 000 objektum felett már korlátlan licenszt biztosítunk.

A licenszelés rendszere első olvasatra kicsit bonyolultnak tűnhet, de valójában nem az! A termék típus és méret, a licensz típusa egy rövid, 15 perces beszélgetés során közösen meghatározható!

További információt kérek!

Date/Time: