Egészen eddig, a hálózati felderítés a netTerrain rendszerben a Integration Toolkit(ITK) segítségével valósult meg. Ez a hálózat felderítés legtöbb esetben jól működött, habár volt olyan mikor kudarcba fulladt.

 

Mi történt ez után? Kivizsgálásra kerültek azok az esetek, mikor a felderítésnek kor...

19.06.19 01:06 PM - Comment(s)

Túl sokszor hallottam már hogy számít: A jó adminisztrátor tudja, hogy a szervezetük számára hasznos lesz a megfelelő DCIM megoldás. Utána a szervezetek hosszú hibaelhárítási idővel és kiadásokkal küzdenek. Elvesztegetik az olyan IT eszközökre fordított pénzt, amelyek nem megfelelő felhasználás miat...

19.06.19 01:05 PM - Comment(s)

Spagetti: vicces kifejezés egy legkevésbé sem vicces problémára, amivel sok adatközpont üzemeltető szembesül. Ha a kábelezés kaotikus képet mutat, mint egy nagy tál spagetti, akkor ideje a kábelek menedzsmentjét egy DCIM (Data Center Infrastucture Management) rendszerre bízni.

15.06.19 02:36 PM - Comment(s)

A Robustel legújabb nagy sávszélességú IoT ipari gateway készüléke, az R2110 kimagasló szinvonalú vezeték nélküli kommunikációt biztosít komplex mobil, okos város, ipari automatizálási környeztetben.


Az R2110 kritikus rendszerekben való alkalmazásra készült, a két beépített LTE modemnek köszönhetően ...

14.06.19 12:09 PM - Comment(s)
A Monnit ALTA rendszer alkalmazásának egy szeletét mutatjuk be.

Napjainkban az energiahatékonyság megteremtése nem csak a Földünk védelme érdekében fontos kérdés, de egyben zsebbe vágó ügy is. Az EU irányelvet /2012/27 EU/ dolgozott ki az energiafelhasználás korlátozására, azzal a céllal, hogy csökke...
05.06.19 08:20 AM - Comment(s)

Date/Time:

Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT Cat-M LoRa GPS Bluetooth