Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

Az új kedvenc - R1520 - a sokoldalú router!

02.05.22 12:55 PM Comment(s) By peterkelecsenyi

Új lendületet hozott a Robustel routerek családjába

Az R1520 LTE router egy éves lett , igaz, hogy még új a piacon a Robustel routerek között, de nem kell sok idő hozzá, hogy az abszolút kedvenccé váljon. Az elmúlt egy évben több új projektben is kiválóan szerepelt, első sorban automatizálási, távfelügyeleti és kamera rendszerekben. Már nyugodtan elmondhatjuk, hogy egy kipróbált, kiforrott router az R1520. 

Irány a webshop



Mi is teszi népszerűvé? A két legfontosabb jellemzője az interfészek nagy száma és a kedvező ár! Az R1520 5db EthernettelWifi-vel, GPS-el, optikailag leválasztott digitális bemenettel, digitális kimenettel és 10 bites analog bemenettel rendelkezik. RS232 és RS485 portokon teljes Modbus protokoll támogatást biztosít. 

Természetesen elmaradhatatlan a 4G LTE támogatás és a két SIM kártya kezelése. Az R1520 kiválló megoldás a 3G hálózatok kikapcsolása miatt nem használható routerek kiváltására.

 

A készülék RobustOS alapú, ami biztosítja egyedi, beágyazott alkalmazások fejlesztését, a Robustel SDK használatát. Kompatibilis az RCMS rendszerrel, ami lehetővé teszi a router teljeskörű távmenedzsementjét és monitoringját, valamint VPN-t biztosít. Az R1520 az egyik leginkább ajánlott router az Edge-to-Cloud rendszerek felépítésére.

Ha Téged is érdekel, most 10% kedvezménnyel juthatsz hozzá az R1520-ashoz. Használd első vásárlásodhoz ezt a kódot: H9AQQQ7L5NNZ. 

Irány a webshop
Share -

Date/Time: