Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

Professzionális hűtők és fagyasztók már régóta a biotechnológia, gyógyszeripar és orvostudomány mindennapi eszközei. A tárolt minták, vakcinák, kritikus tartalmak biztonságos tárolása alapvető feladat.  A berendezések üzemszerű működése elengedhetetlen a tárolt cikkek minőségének a megőrzéséhez...

06.07.21 04:13 PM - Comment(s)
Láthatatlan okosszenzorok? Mindenféle fontos adatokat mérhetnek, például hőmérsékletet De ezen adatok megléte és jelentősége a minőségbiztosítási auditokban is szerepet játszik. Mire képes a Monnit megoldása, hogyan működik a vezeték nélküli hőmérséklet mérés?
19.03.20 10:08 AM - Comment(s)

Amióta kötelező az energiahatékonysági audit a vállalatok számára, azóta jelentősen megugrott az érdeklődés az árammérő szenzorok iránt. Senki sem akar manapság kézzel mérni, végigjárni az összes betápot és kockás füzetbe írogatni a fogyasztást, amikor vannak erre megfelelő rendszerek.

 

A megol...

22.01.20 12:03 PM - Comment(s)
Sok helyen halottam már, hogy az adat a XXI. század olaja. Bár az én autóm sajnos nem adatot fogyaszt... És tényleg. Láttál-e már teherautó sofőrt benzines autóval járni? :)

Mint előző blog bejegyzésemben említettem a vezeték mentes szenzorok (ipari automatikás szlengben: távadók) alkalmazása rengete...
13.09.19 08:50 AM - Comment(s)
Vezeték mentes kapcsolat ipari automatizálásban? Olyan ez, mint eldönteni, hogy puska vagy íjj! Hogyan jön ez ide?
06.09.19 12:05 PM - Comment(s)

Tags

Date/Time: