Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

Edge2Cloud Kezdőcsomag 

Az E2C kezdő készlet tartalmaz minden hardver és szoftver eszközt, ami szükséges az E2C teljes funkcionalitásának a kipróbáláshoz. Lehetőséget ad gyors prototípus készítéséhez és felhasználható a végleges megoldás kifejlesztésére egyaránt.

Minden egy csomagban: R1520 ROUTER 2G, 3G, 4G

DIGITAL IN, DIGITAL OUT, ANALOG IN

ETHERNER, RS232, RS485

AWS, AZURE, MQTT, RCMS

Irány a webshop

A Robustel R5020 5G router megbízható IIoT kommunikációs berendezés a legújabb mobil hálózatokra, kedvező áron. 

Ipari kivitelű 5G/4G/3G kommunikációs megoldás nagysebességű IoT alkalmazások számára, mint közlekedés, Ipar 4.0, biztonságtechnika.

Tovább a Robustel R5020 készülékhez

Robustel R1520

A Robustel legújabb ipari Dual SIM IoT routere és az első, amely analog bemenettel rendelkezik (0-24V és 4-20mA), például szenzorok közvetlen csatlakoztatásához.

További funkciók WiFi, RS232, RS485, GPS, teljeskörű távfelügyelet és menedzsement (RCMS)


Tovább a Robustel R1520-4L készülékhez

Robustel R1511P

A Robustel első ipari beépíthető IoT routere az R1511P LTE, Wifi-vel és  2x Ethernet, RS232, RS485 intefészekkel.

A router kis mérteű, könnyen integrálható és költséghatékony megoldás beágyazott megoldások számára. Tovább a Robustel R1511P termékhez

Sierra Wireless IoT modemek

A Sierra Wireless beépíthető modemek IoT alkalmzások számára. Globális felhasználású, programozható és bit-pipe modemek 3G, 4G, LPWA hálózatokra.

Integrálható Bluetooth, Bluetooth LE Wifi és kombinált modulok kis hatótávolságú kommunikációs igényekre. Tovább a Sierra Wireless termékekhez

netTerrain hálózat dokumentáló rendszer

Ha problémát jelent a hálózati kimaradások megoldása, ha látni szeretné az adatközpont eszközeinek a kapcsolatát, vagy esetleg költséget és energiamegtérülést szeretne számolni? Akkor tekintse meg a hálózatdokumentáló megoládsunkat és minden problémájára választ adunk. 

Tovább a netTerrain termékhez

Újdonságok

Robustel Cloud Manager Service (RCMS)

A Robustel elindította a Cloud Manager Service-t, a szolgáltatás hozzáférhető a Robustel hardverek használóinak. 


Az RCMS egy moduláris, felhő alapú rendszer, ami távoli menedzsment és karbantartás funkciókat nyújt a Robustel hardver termékei számára. A rendszer grafikus felhasználói felületen használható. Az RCMS használatával egyszerűsödik a Robustel berendezések installálása, konfigurálása, a készülékek terepi üzemeltetése.


A Robustel berendezések néhány kattintással regisztrálhatók az RCMS-be. 


A rendszerben a felhasználásnak megfelelően több féle szolgáltatási szint elérhető. Akár havidíj mentesen!


További az RCMS információk...


Robustel R2110 LTE Advanced IoT router

A Robustel legújabb nagy sávszélességú IoT ipari router készüléke, az R20 kimagasló szinvonalú vezeték nélküli kommunikációt biztosít komplex mobil, okos város, ipari automatizálási környeztetben.

5G Webinar - 5G felhasználás az IoT-ban

Az 5G még mindig aktuális téma, tekintse meg a Sierra Wireless webinart az 5G IoT felhaszánlási  területekről és a technológia várható  elterjedésének üteméről.


Korábbi hírek és hírlevelek

netTerrain

A netTerrain rendszer átláthatóvá teszi a vállalat informatikai infrastruktúráját. Lehetővé teszi az infrastruktúra kihasználatlan elemeinek felderítését, javítja a rackek kihasználtságát, minimalizálja a IT infrastruktúrából eredő kimaradásokat. 

A Sierra Wireless menedzselt szolgáltatásai, IoT platformja biztosítja az összes szükséges komponenst IoT rendszerek gyors piacra viteléhez, mint eszköz és kommunikáció menedzsement és alkalmazás elemek, mindez egy integrált rendszerben.

A Robustel R3000 LG LoRa gateway hatékony megoldás LoRa hálózatok kiépítéséhez és azok WAN kapcsolatának bizotsításához. Integrált LoRa gateway funkciókat és mobil vagy Ethernet WAN kapcsolatot biztosít.

A Monnit vezeték nélküli szenzoraival gyorsan és költség hatékonyan készíthetők monitoring rendszerek. A szenzorok sokféleségének köszönhetően több mint 50 féle különböző jellemző mérése, az adatok továbbítása bizotsított.

Date/Time: