Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

 IoT szenzorok és szenzor hálózatok és rendszerek

Szenzor megoldásokat, szenzor hálózatokat szállítunk IoT célra, több mint 40 különböző szenzor áll rendelkezésre a különböző környezeti paraméterek, jellemzők, állapotok mérésére és az adatok feldolgozására.


Monnit szenzorok

​Monnit (USA)

A Monnit vállalat 2006-ban jött létre, hogy meglovagolja a kialakuló vezeték nélküli távfelügyeleti trendeket gép és környezet monitorozás területén. Az alacsony költségű (vezetékmentes) technológiák kifejlesztésében és értékesítésében jelentős piaci részesedéssel rendelkeznek világszerte. Ügyfeleik között megtalálhatók a legnagyobb globális vállalatok. Saját rádiófrekvenciás kommunikációjuk kimondottan biztonságossá teszik rendszereiket.

Tovább a termékekre
Globalsat szenzorok

​Globalsat (Taiwan)

Globalsat Worldcom Corp. 2000-ben alakult, és hamarosan a GPS-vevők és modulgyártók világszerte jelentős gyártója lett.


Az éveken át tartó innováció, jelentős tudást halmozott fel számukra a GPS, Bluetooth, Mobil kommunikációs technológiák területein. Termékeiket négy fő kategóriában gyártják:

·  GPS nyomkövetők, személyes és flotta rendszerek,

·  GPS, Bluetooth hordozható és sporteszközök,

·  Mobil 3G, 4G, NB-IoT, Lora, Sigfox eszközök,

·  GPS modulok, valamint vevők. 

Tovább a termékekre
Pikkerton szenzorok

​Pikkerton (Németország)

ZigBee szenzorok, koncentrátorok tervezése, gyártása akár egyedi igényekre, kis sorozatban is


A Pikkerton egy közepes méretű, tulajdonos által irányított német cég, kiváló fejlesztési know-how-kkal és fejlett és elektronikus mechanikus gyártással.


Elsősorban Zigbee alapokon, kis teljesítményű vezeték nélküli hálózatokhoz, gyártanak érzékelőket, multi szenzorokat.  Energiagazdálkodási és Áramelosztási ügyfeleik számára ügyfél specifikus rendszereket is fejlesztenek és gyártanak.

Tovább a termékekre

Date/Time: