Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

RCMS-Robustel Cloud Management Systems


A megújult Robustel Cloud Management System-el teljes körűen távmenedzselhetők a Robustel routerek.

Az RCMS egy moduláris, felhő alapú rendszer, ami távoli menedzsment és karbantartás funkciókat nyújt a Robustel hardver termékei számára. A rendszer grafikus felhasználói felületen használható. Az RCMS használatával egyszerűsödik a Robustel berendezések installálása, konfigurálása, a készülékek terepi üzemeltetése.


RCMS szolgáltatások

  • Eszköz menedszment
  • Berendezések távoli konfigurálása
  • Robust VPN
  • Robustel APP store
  • Global Firmware upgrade
Kipróbálom!

RCMS funkciók

Vezérlőpultok

A központi képernyő vizuális áttekintést nyújt az összes csatlakoztatott eszköz állapotáról. Ezzel, azonnali pillanatképet kaphat az eszközeiről.

Teljesen automatikus telepítés

Az eszközsablonok és -profilok lehetővé teszik, hogy távolról telepítse és kezelje a Robustel eszközök teljes vertikumát, felhasználói beavatkozás nélkül.

Eszközfigyelés

Miután beállította a készülékek teljesítményparamétereit, beszámolókat és riasztásokat kaphat a hálózati kapcsolatokról, a jelminőségről, az adathasználatról, a csomagvesztésről.

SIM kártya integráció

Az RCMS integrálható a vezető Mobil- szolgáltatókkal, lehetővé téve a SIM-kártyák egyetlen közös kezelőfelületről történő ellenőrzését/vezérlését. 

Távoli kezelés

Az RCMS lehetővé teszi a távoli eszközök megfigyelését, diagnosztizálását és javítását online felületen anélkül, hogy technikai támogatást küldene a helyszínen.

RobustVPN

A RobustVPN egyszerűvé teszi a VPN-kapcsolatok létrehozását, felügyeletét, és integrálódik az olyan népszerű protokollokkal, mint az OpenVPN. Az RCMS a legújabb generációs hardverekkel definiált VPN-megoldásokat biztosítja.

Date/Time: