Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

Ne az IT dokumentáló szoftver legyen a börtöne

24.10.19 08:00 AM Comment(s) By peterkelecsenyi

Mennyi karakter lehet tárolni egy mezőben? Hát… hadd mondjam el: többet mint amire valaha is szüksége lehet. Gondolom most csodálkozik, hogy valóban miről is beszélek.

 

Karakter mint adat, amit egy objektum mezőjébe helyezhet el. Ez az objektum lehet épület, hálózati eszköz, akár switch vagy router. Ha egy hálózati dokumentációt készít, legyen az OSP vagy DCIM, gondolom különböző információkat akar eltárolni ezekről az objektumokról.

 

Néha ez az információ több mint 20 karakter, néha több mint 256.

 

A netTerrainben lehetőség van kb. 4000 karakter tárolására. Igen jól gondolja: Akár egy egész novellát is írhat egy mezőben. 

netTerrain comment

Miért van lehetőség ennyi karakterre? Mert a flexibilitás az egyik nagy előnyünk.

 

Ezután, szükség lehet komment mezőkre, hogy az emberek beírhassanak bizonyos információkat a frissítésekről, vagy változásokról. A karakterek számán túl, a netTerrainben minden a flexibilitásról szól. Objektumonként annyi mezőt adhat, amenyire csak szüksége van és ezeket a mezőket mindig a kívánt módon állíthatja be.

 

Ez egy remek példa arra, hogy miért jó, mikor a szoftver alkalmazkodik az Ön munkájához és nem Önnek kell változtatni a munkavégzésen, hogy megfeleljen a szoftvernek.

 

A rugalmasság, amely a hálózat dokumentáláshoz szükséges, nem az adatmezőknél és karaktereknél ér véget. 

objektummező

A rugalmasság az IT dokumentációs szoftverek eszköz katalógusánál is fontos: később képes lehet saját típusok és eszközök létrehozására anélkül, hogy gyártói válaszra várna, vagy ami még rosszabb egy automatizált ügyfélszolgálat végelláthatatlan körforgásába belekeveredne.

 

Egy rugalmas IT dokumentáló szoftver lehetővé teszi az ötletei megvalósítását merev struktúrák nélkül, melyek kötött munkára kényszerítenék. 

mottó
  • Meg szeretné jeleníteni a hálózat hierarchiáját? Tessék!
  • Lehet, hogy bizonyos helyeken épületeket, szobákat, szeretne megmutatni, de más helyeken csak látni szeretné a kábelezést? Semmi probléma
  • Szeretne képeket hozzárendelni a szerelőaknákról? Csak jobb gombbal töltse fel ezeket a képeket.

Ne legyen a IT dokumentációs rendszer a börtöne. A szoftvernek nem kell arra kényszerítenie, hogyan kell dolgoznia és ne a szoftver határozza meg, hogy mit kell dokumentálni.

Ajánlatot kérek!

Date/Time: