Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

                                                        Graphical Networks- netTerrain 


Graphical Networks több mint 10 éve van jelen a hálózat dokumentációs rendszerek piacán, ennek eredményeként tudják, hogyan kell olyan szoftvert készíteni, melyre az ügyfeleknek valóban szükségük van. A netTerrain könnyen használható és közvetlenül gyorsan elérhető. Ha ismeri a Visio-t vagy a netViz-t, akkor már tudja hogyan kell használni a netTerrain-t! Az összes diagrammot például a katalóguson keresztül lehet létrehozni.


A netTerrain automatikus hálózat dokumentáló megoldás. Kombinációja az automatikus hálózat felderítő eszköznek és tág eszközkészletű rajzoló alkalmazásnak. Egyszerűen és gyorsan tudja adatait frissíteni és vizuálisan láthatja az IT infrastruktúráját. 

A netTerrain rendszernek két fő változata van a Logical és a DCIM. Mindkét verzióhoz opcionálisan választható az OSP (kültéri hálózat kezelő).DCIM:


Adatközpont menedzsment szoftver segítségével egyszerűen kezelheti és dokumentálhatja adatközpont infrastruktúráját fizikai és logikai nézetekben egyaránt. Kezelheti eszközeinek az energiafogyasztását, fizikai nézetben tekintheti meg a Rack-ben elhelyezett hardvereket, melyeket könnyen konfigurálhat a webes felületen keresztül. Bármely eszközt meg tudja keresni másodpercek alatt, csupán a paraméterek alapján és még a nem használt zombi szervereket is megtalálhatja. Ha tudja melyik eszköz hol van elhelyezve pontosan és mi mivel áll kapcsolatban, akkor ez a tudás nélkülözhetetlen a hibaelhárítás során. 

Tovább a netTerrain DCIM bemutatóra

datacenter diagramm

Logical:


Automatizált hálózat dokumentáló megoldás. Könnyen és egyszerűen készíthet hálózati diagrammot, nyomon követheti eszközeit. Az eszköz objektumok lehetnek portok, kártyák, szerverek, switchek is akár, így teljes képet kaphat IT infrastruktúrájáról.
Tovább a netTerrain Logical bemutatóra

Layer3 diagramm

OSP:


OSP modul ideális megoldás az épületek között húzódó optikai szálak, kötegek dokumentálására és kezelésére. Beépített OpenStreetMaps segítségével utcaszinten tudja megjeleníteni épületeit és a köztük lévő optimális áramköröket. Erre az integrált ACRA algoritmus nyújt kifinomult megoldást.

Tovább a netTerrain OSP bemutatóra

OSP-circuit

A Logical és a DCIM is tartalmazza a netTerrain Collector-t és az Integration Toolkit-et, amik a rendszer lelkét képzik. A Collector SNMP, WMI, LLDP és CDP protokollok segítségével automatikusan felderíti hálózatát, az eszközök közötti kapcsolatokat, az egyedi MIB-eket és a készülékek tulajdonságait, melyeket logikus topolgiai nézetben ábrákkal jelenít meg a web-es felületen. 

Információt kaphat az interfészek állapotáról, a layer 2-3 linkekről, IP címlistáról. A netTerrain Web API segítségével könnyen csatlakozhat más alkalmazásokhoz  és ezeket az adatokat is felhasználhatja a hálózat dokumentáláshoz. 


Ezek az alkalmazások:

  • AWS
  • Azure
  • CA Spectrum
  • Observium
  • Service Now
  • Solarwinds Orion NPM
  • vCenter
 

A netTerrain robusztus API-val rendelkezik, ezáltal számos lehetőség van a fejlesztők számára az adatok írására és olvasására a SOAP és RESTful API segítségével. 

Próbálja ki az ingyenes netTerrain Demo szoftvert, mely 14 napos hozzáférést biztosít, hogy megismerhesse a kifinomult és erőteljes hálózat dokumentáló megoldást.

Kipróbálom!
Ajánlatot kérek!

Date/Time: