Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

IoT modemek

2G, 4G,                     LPWA 

IoT gatewayek, routerek

Robustel Cloud Manager Service (RCMS)

A Robustel elindította a Cloud Manager Service-t, a szolgáltatás hozzáférhető a Robustel hardverek használóinak. 


Az RCMS egy moduláris, felhő alapú rendszer, ami távoli menedzsment és karbantartás funkciókat nyújt a Robustel hardver termékei számára. A rendszer grafikus felhasználói felületen használható. Az RCMS használatával egyszerűsödik a Robustel berendezések installálása, konfigurálása, a készülékek terepi üzemeltetése.


A Robustel berendezések néhány kattintással regisztrálhatók az RCMS-be. 


A rendszerben a felhasználásnak megfelelően több féle szolgáltatási szint elérhető. Akár havidíj mentesen!


További az RCMS információk...


Robustel R2110 LTE Advanced IoT router

A Robustel legújabb nagy sávszélességú IoT ipari router készüléke, az R20 kimagasló szinvonalú vezeték nélküli kommunikációt biztosít komplex mobil, okos város, ipari automatizálási környeztetben.

5G Webinar - 5G felhasználás az IoT-ban

Az 5G még mindig aktuális téma, tekintse meg a Sierra Wireless webinart az 5G IoT felhaszánlási  területekről és a technológia várható  elterjedésének üteméről.


Új termékek

Új honlapunkon helyet kaptak a beszállítóink új termékei, termékcsoportjai.


A MEG5000 gateway nyerte a 2019-es IoT Breakthrough díjat!

A MEG5000 gateway nyerte a 2019 IoT Breakthrough díjat a "Wireless Router of the Year" kategóriában. 


Tovább az eredeti cikkre...

Korábbi hírek és hírlevelek

netTerrain

A netTerrain rendszer átláthatóvá teszi a vállalat informatikai infrastruktúráját. Lehetővé teszi az infrastruktúra kihasználatlan elemeinek felderítését, javítja a rackek kihasználtságát, minimalizálja a IT infrastruktúrából eredő kimaradásokat. 

A Sierra Wireless menedzselt szolgáltatásai, IoT platformja biztosítja az összes szükséges komponenst IoT rendszerek gyors piacra viteléhez, mint eszköz és kommunikáció menedzsement és alkalmazás elemek, mindez egy integrált rendszerben.

A Robustel R3000 LG LoRa gateway hatékony megoldás LoRa hálózatok kiépítéséhez és azok WAN kapcsolatának bizotsításához. Integrált LoRa gateway funkciókat és mobil vagy Ethernet WAN kapcsolatot biztosít.

A Monnit vezeték nélküli szenzoraival gyorsan és költség hatékonyan készíthetők monitoring rendszerek. A szenzorok sokféleségének köszönhetően több mint 50 féle különböző jellemző mérése, az adatok továbbítása bizotsított.

Date/Time: