Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

Robustel R2110 LTE-Advanced - a legújabb nagy sebességű LTE IoT Gateway

14.06.19 12:09 PM Comment(s) By peterkelecsenyi

Robustel R2110 LTE IoT gateway

A Robustel legújabb nagy sávszélességú IoT ipari gateway készüléke, az R2110 kimagasló szinvonalú vezeték nélküli kommunikációt biztosít komplex mobil, okos város, ipari automatizálási környeztetben.


Az R2110 kritikus rendszerekben való alkalmazásra készült, a két beépített LTE modemnek köszönhetően kommunikációs hiba esetén azonnal képes átkapcsolni a tartalék kapcsolatra. biztosítja a  közel folyamatos elérést. Az ilyen szintű rendelkezésre állás kifejezetten értékes mozgó járművek és ipari rendszerek számára, ahol a közel 100%-os rendelkezésre állás elengedhetetlen.


Az IoT alkalmazási területek bővülésével egyre nagyobb igényt látunk adat intenzív alkalmazásokra, amik kihasználják a mobil szolgáltatások növekvő átviteli képességeit. Az LTE-Advanced technológiával elérhető elméleti maximum átviteli sebesség a 300Mbps letöltési irányban. a követekező modem generáció három vagy több csatorna összefogásával már elkalmas lesz 600Mbps letöltési sebesség biztosítására. Az R2110-ben a legújabb LTE-A modulok egy nagysebességű kapcsolatok kiszolgálására kialakított elektronikába kerültek integrálásra, amely lehetővé teszi a felhasználók és a szolgáltatók számára időtálló IoT rendszerek készítését.


A fejlett mobil technológia mellett az R2110 ipari router rendelkezik Bluetooth 5.1 interfésszel, ami magasabb adatátvitelt, nagyobb hatótávolságot és alacsony áramfelvételt biztosít, így az R2110 tökéletesen alkalmazható gatewayként Bluetooth kapcsolattal rendelkező IoT szenzorok számára. 


A gateway RobustOS alapú, ami a Robustel saját fejlesztésú Linux alapú operációs rendszere kifejezetten Robustel készülékek számára. A RobustOS hálózati funkciókat és protokollokat, kommunikációs protokollokat, helyi interfészek kezelését támogatja. Azok számára, akik személyre szabott, egyedi megoldást szeretnének Robustel alapon, rendelkezésre áll egy teljeskörű fejlesztő környezet (SDK), amivel a RobustOS-en futó beágyazott alkalmazások készíthetők, így kihasználhatóváv válik az R2110 teljes potenciálja. 


Az R2110 rugalmassága és egyedi IoT alkalmazás fejlesztési lehetőségei biztosítják a sikereket három speciális piaci területen:

  1. Közlekedés - ahol a folyamatos rendelkezésre állás és a megnövelt adatátviteli sebesség lehetővé teszi a flotta menedzsment, logisztikai, motor és vezető teljesítmény monitoringját, kamerás felügyeletét
  2. Okos városok - az LTE Cat-6 és a Bluetooth képességetkel az R2110 tökéletesen alkalmazható gatewayként Bluetooth szenztor hálózatokhoz, vagy olyan magas rendelkezésre állást igénylő alkalamzásokhoz, mint közlekedési lámpák, közvilágítás vezérlés, katasztrófa védelem
  3. Ipari IoT - közüzemi szolgáltatók, gépgyártók, gyárak számára, ahol nagy értékű berendezések, eszközök monitoringjára, vezérlésére van szükség, amire az R2110 LTE-A, redundás mobil kapcsolata és különböző helyi interfészei biztosítanak megoldást

Az R2110 funkciói:
  • 1 Gbps ethernet port
  • 802.11ac Wave1 dual 2.4G & 5GHz
  • GNSS GPS/GLONASS/BeiDou/Galileo
  • POE tápellátás
  • RS485&RS232 soros port
  • DI/DO 
  • Bluetooth 5.1 Low-power kommunikáció
  • WWAN, WAN, WLAN link backup és ICMP detection
  • Hideg tartalék, meleg tartalék, load balancing 
  • RobustOS + SDK + App
  • IPsec/OpenVPN/GRE
  • Távoli menedzsement és karbantartás Web/CLI/SNMP/RobustLink Cloud segítségével
  • Ipari kivitel

Több információ található az R2110 routerről a honlapunkon: LINK

Date/Time: