Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

Nagy megbízhatóságú kamera rendszerek

23.07.19 09:06 AM Comment(s) By peterkelecsenyi

Biztonsági kamera rendszerek esetén alapvető elvárás a magas rendelkezésre állás, a megbízható működés. A Robustel R2000 Dual routeren alapuló mobil kommunikáció stabil adatátvitelt biztosít, az RCMS menedzsment rendszer lehetőséget nyújt a teljes infrastruktúra vezérlésére függetlenül attól, hogy eközben hol van a világban. 

Főbb jellemzők:

 

·  PoE kamera menedzsment (távoli áramtalanitás)

·  Biztonsági kamerák szünetmentes tápegységeinek távfelügyelete

·  Végpont pozíció meghatározása

·  Távolról ki/be kapcsolható WIFI acces point funkció

·  Redundás kapcsolat (duál sim/duál modem)

·  Távoli konfiguráció és frissítés

 

A Robustel 3G és 4G routereit gyakran használják a CCTV szektor szakemberei, hogy távoli hozzáférést biztosítsanak olyan CCTV eszközökhöz, mint a DVR (digitális videorögzítők), az NVR (hálózati videofelvevők) és az IP kamerák.

 

Az R2000 Dual kulcsfontosságú jellemzője a beépített 4portos PoE (Power over Ethernet) switch, amely képes áramellátást és adatátvitelt biztosítani az IP kameráknak egyetlen CAT5 kábelen, így megtakarítva a külön tápkábel telepítésének költségeit. 802.3at PoE támogatás, 30W-os teljesítményt biztosít a 4xPoE-port mindegyikén, amely megfelelő teljesítményt ad a PTZ kamerákhoz, valamint a statikus IP CCTV kamerákhoz.

Robustel kamerás rendszer ábra

Az R2000 Dual robusztus kivitelű, programozható és költséghatékony VPN-átjáró, amely biztonságos, megbízható, gyors kapcsolatot biztosít az M2M alkalmazások számára.

 

Megbízható, robosztus alapot ad a nagy rendelkezésre állású, folyamatos üzemű kamera rendszerek kiépítéséhez és üzemeltetéséhez. Jelentős referenciával rendelkezik a hazai piacon is. 

Robustel modem

Milyen előnyökkel jár a Robustel infrastruktúra használata a CCTV megoldásoknál?

 

· PoE-tápellátás vezérlése – A PoE-tápellátást távolról is ki/be lehet kapcsolni, így távolról újraindíthatók a kamerák, amivel megtakarítható a helyszíni kiszállás költségei.

· „RobustVPN” - hálózati megoldás, ami lehetővé teszi, hogy távoli kapcsolatot létesíthessen bármely kamerával, DVR-vel vagy NVR-vel, tetszőleges SIM-kártyát használva, statikus IP-cím nélkül.

· Adatforgalmazás monitoringja és korlátozása funkció - Védelmet nyújt a váratlan 4G adat túlforgalmazás ellen - a streaming videó gyorsan képes nagy adatforgalmat generálni, így ez a biztonsági lehetőség elengedhetetlen.

· Dual-SIM routerek - A Robustel routerek két SIM csatlakozóval rendelkeznek, és lehetővé teszik a zavartalan váltást, hálózati leállás vagy jelvesztés esetén.

·   Kettős modul” – Két különálló 4G modemet tartalmaz a router, amik egyidőben képesek működni. Melegtartalékként működve, a két mobil hálózat közötti átkapcsolás kb. 3 másodpercet vesz igénybe.


Ismerje meg az R2000 Dual fontosabb paramétereit

 

·  Beágyazott dual modul 2db SIM-kártyát egyidejűleg támogat

·  4db gyors Ethernet LAN port, amely támogatja a Power over Ethernet 12,95 W POE / 30 W POE + megosztását a 4db LAN porton

·  WAN - Statikus / PPPOE / DHCP kliens

·  Wi-Fi támogatja az AP módot és a kliens módot

·  VPN csatornák - IPsec / OpenVPN / GRE / L2TP / PPTP / DMVPN

·  Automatikus újraindítás SMS-időzítéssel

·  RobustLink támogatás (központosított M2M menedzsment

·  platform a távfelügyelethez, a konfigurációhoz és a firmware frissítéséhez)

·  Kezelés és frissítés webes felhasználói felületen 

·  Webes felhasználói felületen keresztül történő menedzselhetőség SMS / CLI / RobustLink

·  Támogatja a különböző APP-t (QoS, DDNS, VRRP, Captive Portal, SNMP, WLAN multi, többnyelvűség)

·  Könnyű fali vagy DIN sínes szerelési lehetőségek

 

Ismerje meg a legszélesebb körben használt Robustel routereinket, és válassza ki az igényeinek legjobban megfelelőt, vagy kérje szakértőnk segítségét, aki személyre szabottan válaszol kérdéseire.

Hozzon létre saját alkalmazást a RobustOS használatával


Minden Robustel router futtatja a Linux alapú, „RobustOS” operációs rendszert.

Mivel a Robustel a router operációs rendszerét házon belül írja így a router funkciók testreszabása, egyedi funkciók kialakítása gyorsan és egyszerűen elvégezhető. 

Például a CCTV piacon a felhasználók kifejezetten alkalmazhatják a Robustel útválasztóit, hogy testre szabják a termék viselkedését, hogy pontosan megfeleljenek a projektek igényeinek.  Ilyen alkalmazás lehet például az olyan kapcsolat alapú paraméterek jelentése, mint a jelerősség, az elfogyasztott adatok, a futási idő, a LAN port csatlakozási állapotának megváltozása (azaz a kamera kihúzva).



Ajánlatot kérek!

Date/Time: