Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

Robustel - Intelligens lift

12.07.19 10:36 AM Comment(s) By peterkelecsenyi

Az R3010 Cellular Elevator IoT Gateway-en alapuló Robustel közpoti IoT - menedzsment rendszer, tovább erősíti jelenlétét a cége által üzemeltett lifteknél, a teljeskörű felügyelet biztonságával.

 

Kommunikáció, adat, biztonság. Legyen szó hibaelhárításról vagy annak megelőzéséről, rendszerünkkel időt és pénzt spórolunk Önnek is.

Főbb jellemzők:

  • Integrált szenzorok (különböző paraméterek figyelése)
  • Központi menedzsment rendszer riasztással (hibamegelőzés)
  • Integrált kamerás rendszer modul
  • Távolról ki/be kapcsolható funkciók

IoT megoldások lift üzemeltetéshez

 

A Robustel IoT - megoldása Lift üzemeltetéshez úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a felvonókból és azok üzemi környezetéből nyerhető adatgyűjtést, a megalapozott döntéselőkészítéshez, megelőző karbantartásokhoz csökkentve ezzel a költségeket és a meghibásodások előfordulását.

 

Ahogy egyre több felvonót szerelnek szerte a világon, és a váratlan meghibásodások száma is emelkedik, a felvonó gyártók és karbantartó cégek számára egyre nehezebbé válik az elvárt maximális rendelkezésre állási szint garantálása, az iparág gazdaságosságának fenntartása mellett.

Ezek a vállalatok rendelkeznek a felvonók üzemeltetéséhez szükséges technikai szakértelemmel, amelyhez magas költségekkel járó embei erőforrások kapcsolódnak. Azonban a hatékonyság növeléséhez és a további fejlődéshez, szükségük van egy valós idejű üzemeltetési adatgyűjtő megoldás létrehozására. 


A Robustel megoldja ezeket a problémákat az "Intelligens lift" bevezetésével. A felvonók összekapcsolása a Robustel legmodernebb vezeték nélküli IoT-átjáróival (R3010), a felvonó rendszerek intelligenciájának maximalizálása érdekében. Az üzemeltetési adatok összegyűjtésével, elemzésével és felhasználásával, át lehet térni a jelenlegi "Hibatűrő" szollgáltatási gyakorlatról a "Hibakeresés" gyakorlatra. 


A Robustel intelligens központi HW-moduljával és menedzsment platformjának integrálásával az "Intelligens lift" megoldás lehetővé teszi a távfelügyeletet, a karbantartást megelőző adatgyűjtést és kiértékelést, statisztikák késztítését, hibajelzéseket, vészhelyzeti reagálást és egyéb funkicókat. 

IoT lift rendszer rajz

Robustel „Intelligens lift” megoldás előnyei


·  Kimenő internet - A Robustel 3G/4G routerei úgy konfigurálhatók, hogy a kimenő internethozzáférést, valamint a liftvezérlők és érzékelők bejövő csatlakozásait biztosítsák.

 

·  „RobustVPN” - Egyedülálló hálózati megoldás lehetővé teszi a felhasználok számára, hogy távoli kapcsolatot létesítsenek bármely csatlakoztatott liftrendszerrel közvetlenül bármelyik SIM-kártyával, világszerte, statikus IP-cím nélkül

 

·  VoLTE - Mivel vezetékes hangszolgáltatásokat világszerte megszüntetik, a Robustel készülékei kimenő hangcsatornát tudnak biztosítani a cellás vészhelyzeti működéshez. 

 

·  Integrált érzékelők – A Robustel együtt dolgozik a világ egyik vezető felvonó gyártójával, hogy biztosítsa az alapvető integrációt a kritikus érzékelési és riasztási technológiával.

 

·  Beépített tűzfal - A Robustel routerek natívan elérhető tűzfallal rendelkeznek, amelyek segíthetnek a bonyolultabb hálózatokba való integrációban, és biztosítják a vezeték nélküli környezet stabilitását és rugalmasságát.


· „Meghibásodási mód” – A router úgy konfigurálható, hogy elsődleges kapcsolatként szabványos internetkapcsolatot (ADSL/fiber) használjon, és csak 4G adatokat használjon az elsődleges csatlakozási veszteségen, hogy a felvonók 24 órás üzemidővel rendelkezzenek.

Robustel router

Hozzon létre saját alkalmazást a RobustOS használatával!


Minden Robustel router futtatja a Linux-alapú "RobustOS" operációs rendszert. Mivel a Robustel a router operációs rendszerét házon belül írja, a technológiai támogatása és a szoftver testreszabása jóval meghaladja a piacon rendelkezésre álló lehetőségeket.


Ez azt jelenti, hogy az „Intelligens lift”-eket telepítő felhasználók kifejleszthetik a Robustel routerein futó alkalmazást, maximálisan testreszabva ezzel a terméket, hogy pontosan megfeleljen az adott projekt igényeinek.

Robustel R3010 kiemelt tulajdonságai


  • Támogatja a 2G/3G/4G mobilhálózatokat
  • Sokféle interfész: RS232/CAN/RS485/Console/USB/Ethernet/FXS
  • Az RS485 soros port támogatja a BACnet protokollt
  • Támogatja a GSM és a VoLTE-ot (opcionális)
  • IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP, GRE, DMVPN támogatás
  • Modbus RTU/ASCII-t TCP-re konvertálva támogatás
  • Támogatja az e-mail és az üzenet esemény figyelmeztetését
  • RobustOS + SDK + alkalmazás
  • Third party menedzsment platform támogatás, valós idejű feldolgozás, hiba elemzés és figyelmeztetés
  • SMS/Web/CLI/SNMP/ RobustLink Cloud segítségével
  • Robusztus ipari kialakítás (9-26V DC, asztali, fal- vagy DIN sínre szerelhető)
További információt kérek!

Date/Time: