Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

Robustel Cloud Manager Service

09.07.19 03:50 PM Comment(s) By peterkelecsenyi

A Robustel megújította távmenedzsement szoftver portfolióját, aminek az első tagja az RCMS – Robustel Cloud Manager Service – már 2019 áprilisától elérhető a felhasználók számára.

 

Az RCMS egy moduláris, felhő alapú rendszer, ami távoli menedzsment és karbantartás funkciókat nyújt a Robustel hardver termékei számára. A rendszer grafikus felhasználói felületen használható vagy integrálható az RCMS API-n keresztül. A rendszer alapfunkciói díjmentesen hozzáférhetők a Robustel berendezések számára.

Az RCMS szolgáltatásai:

  • Eszköz menedzsment
  • Berendezések távoli konfigurálása
  • Robust VPN
  • Robustel APP store
  • Global firmware upgrade 
Robustel Cloud Manager Service

Robustel Cloud Manager Service szolgáltatás a Robustel egyedi IoT szoftverplatformja.A Robustel készülékek RCMS-hez való csatlakoztatása lehetővé teszi az eszközök menedzselését, növeli a rendelkezésre állást, azonnali hozzáférést biztosít, bárhol is legyen Ön a Világban. 

 

Távolról konfigurálhatja, frissítheti az alkalmazásokat és a firmware-t, bármikor megtekintheti a rendelkezésre álló információkat, eszközeiről. Az RCMS használatával egyszerűsödik a Robustel berendezések installálása, konfigurálása, a készülékek terepi üzemeltetése.


A Robustel eszközkezelő platformját (RCMS) úgy tervezték, hogy az intuitív felhasználói felületen és a jól átgondolt folyamatok segítségével egy kellően gyors alkalmazás álljon a rendelkezésére.A helyileg telepített (Stack) szolgáltatás lehetőségével is élhet, amivel az RCMS szintén rugalmasan, biztonságosan és költséghatékonyan csatlakoztatja és üzemelteti eszközeit.

Robustel Cloud Manager Service dashboard

RCMS funkciók

 

Vezérlőpultok

A központi képernyő vizuális áttekintést nyújt az összes csatlakoztatott eszköz állapotáról. Ezzel, azonnali pillanatképet kaphat az eszközeiről, üzemeltetési adatok/paraméterekről, teljesítmény és költségadatokról.

 

Teljesen automatikus telepítés

Az eszközsablonok és profilok lehetővé teszik, hogy távolról telepítse és kezelje a Robustel eszközök teljes vertikumát, felhasználói beavatkozás nélkül.

 

Eszközfigyelés

Miután beállította a készülékek teljesítményparamétereit, beszámolókat és riasztásokat kaphat a hálózati kapcsolatokról, a jelminőségről, az adathasználatról, a csomagvesztésről és számos más egyedi paraméterről. 


SIM kártya integráció

Az RCMS integrálható a vezető Mobil szolgáltatókkal, lehetővé téve a SIM-kártyák egyetlen közös kezelőfelületről történő ellenőrzését/vezérlését. 

Robustel Cloud Manager Service

Távoli kezelés

Az RCMS lehetővé teszi a távoli eszközök megfigyelését, diagnosztizálását és javítását online felületen anélkül, hogy technikai támogatást küldene a helyszíre.

 

RobustVPN

A RobustVPN egyszerűvé teszi a VPN-kapcsolatok létrehozását, felügyeletét, és integrálódik az olyan népszerű protokollokkal, mint az OpenVPN. Az RCMS a legújabb generációs hardverekkel definiált VPN-megoldásokat biztosítja.

Szeretném kipróbálni a Robustel RCMS rendszert

Date/Time: