Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

5 ok amiért az ügyfelek a netTerrain OSP-t választják

16.09.19 07:20 AM Comment(s) By peterkelecsenyi

2016 júliusától, amióta megjelent a netTerrain OSP, nagyon népszerű lett a cégek számára - függetlenül attól, hogy milyen iparágban dolgoznak - ha dokumentálni kellett kültéri objektumokat, épületeket, optikai kábeleket. 

Miért?


netTerrain OSP elött a kültéri hálózatok dokumentálási megoldásoknak 3 kategóriája volt, amiből a vállalatok választani tudtak: a teljesen hiányos, a kissé hiányos vagy a jó, de nagyon drága.

 

A jó kültéri dokumentáló szoftver gyakran egy nagyobb rendszernek vagy OSS-nek (Operations support system) a része, ami mellé egy sok számjegyű árcédula tartozik. A hiányos rendszerek elfogadható áron érkeznek, de gyakran nem nagyvállalati méretre tervezve (pl. minimális jelentés készítést tartalmaznak, gyenge a biztonság stb.), hiányzik a beltéri hálózat dokumentálás funkció, gyorsan elavulhatnak a diagrammok és nem web alapúak. A teljesen hiányos szoftverben semmilyen rendszer nincs. Általában táblázatokat, vagy nyílt forráskódú szoftvereket használ, mint pl. a Google Earth.

A netTerrain OSP azonban különbözik ezektől és ennek eredményeként olyan vállalatok választják, akiknek szükségük van a kültéri hálózat és eszközök vizualizálására és kezelésére.

 

Az alábbiakban felsoroljuk az öt legfontosabb okot, amelyek alapján ügyfeleink a netTerrain OSP-t választják a kültéri hálózatok dokumentálására. 

optikai kábelköteg a netTerrain OPS-ben

 

  1. netTerrain OSP nem kerül sokba: A netTerrain OSP-vel tudja használni a netTerrain Cloud alkalmazást (havi 98$-tól indulnak egy felhasználói fiókhoz és maximum 250 objektumot dokumentálhatnak) vagy megújuló licencek 1227 $-tól indulnak, vagy az állandó licenc 3273$.
  2. netTerrain OSP egy rendszerben kínál beltéri és kültéri hálózatok dokumnetálását : Kövesse nyomon a kábelezést, az eszközöket, szerelőaknákat, kábeleket és szálakat és kösse össze az optikai szálakat panelekkel és más külső elemekkel. 

  3. netTerrain OPS létrehozza és karban tartja a térképi és alaprajzi nézeteket: Készítsen és kezelje az alaprajzokat a netTerrain GIS map segítségével és kövesse a kábelek nyomvonalát

alaprajz nézet a netTerrain OSP-ben

4.netTerrain OPS egyszerű KMZ/KML importálást kínál: Importálja a KMZ/KML rajzokat egyszerűen és hagyja ki az adatbevitelt. Ha vannak adatai KML vagy KMZ formátumban, akkor egy-két kattintással átviheti a netTerrain rendszerébe. 


5.  A netTerrain OPS segít új útvonalak létrehozásában: Generáljon új útvonalakat az új kábelek számára az automatizált algoritmus, az ACRA segítségével. A netTerrain automatizált szálvezetéssel rendelkezik, amely megtalálja az üres szálakat talál és hozzá rendeli a szolgáltatásokat. Az ACRA egy algoritmus mely a térkép két pontja között keresi meg az optimális utat. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi új áramkörök létrehozását a netTerrain alkalmazásban. 

útvonal tervezés az ACRA segítségével

Összegezve: Ha vizuális megjelenítésre van szüksége a kültéri eszközök összeköttetéséhez és kezeléséhez, akkor a netTerrain OSP segítséget nyújt Önnek. Ha ki szeretné próbálni a dinamikus webalapú netTerrain OSP-t lépjen kapcsolatba velünk még ma. 

Kipróbálom a rendszert!

Date/Time: