Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

Ismerje fel a krízis helyzeteket: Itt az idő eldobni a táblázatokat és a Visio diagramokat

31.03.20 04:44 PM Comment(s) By peterkelecsenyi

Vannak nehézségei a hálózat dokumentálásban?


Minden egyes netTerrain projekt kezdetén megbeszéljük a leggyakoribb kérdéseket és nehézségeket, amelyekre a bevezetés során megoldást találunk, amiért érdemes egy automatizált hálózat dokumentáló megoldást bevezetni. 

 

Amikor Ön ezt a blog bejegyzést olvassa már ismerős lehet néhány probléma és kín. Talán már meg is élt egynéhány esetet a felsoroltak közül.

  • Hálózatunk folyamatosan növekszik és már túl nagy ahhoz, hogy manuális módszereket használjunk az áttekintésére
  • Új vagyok a munkában és fogalmam sincs, hogy mi működik a hálózaton, amit menedzselnem kell
  • Szükség van egy jobb módszerre, ami segíti a készletnyilvántartást és a költségek csökkentését
  • Kapunk egy ellenőrzést és meg kell mutatnom, hogy mi működik, mert akkor elkerülöm a büntetéseket.

Fentiek bármelyike ismerős?


Az fenti helyzetek gyors megoldása több időt adna más feladatok végzésére, vagy hamarabb hazaérkezhet a munkából kiengedni a kutyát, vagy megnézni egy foci meccset, vagy esetleg a hétvégén több időt szentelni a saját feladataira


Függetlenül attól, hogy automatizálni kell a hálózat térképezést, dokumentálni kell az adatközpont eszközeit, az áramellátást és a kábel infrastruktúrát vagy a kültéri hálózatokat a netTerrain segítségére lesz Önnek.


Az automatizálás kulcsfontosságú a diagrammok frissítésében.

netTerrain automatizálás

Dobja el a Viso diagrammokat és táblázatokat: Automatizálás

A netTerrain Collector tartalmazza a hálózat felderítést (SNMP, NMAP, WMI) és számos harmadik féltől származó alkalmazáshoz való csatlakozás lehetőségét, de természetesen lehetőség van saját alkalmazásokhoz csatlakozni a netTerrain Rest API-k segítségével.

 

Dobja el a Visio diagrammokat és táblázatokat: Változások kezelése

Az automatizálás mellett a hatékony változáskezelési folyamat elengedhetetlen a dokumentáció naprakészen tartásához. Ezek nélkül, őszintén szólva, dokumentáció elavult lesz, még akkor is, ha már rendelkezik automatizálással… Szükség van egy olyan rendszerre, amely biztosítja az alkalmazottak és a munkáltatók számára a hálózati diagrammok frissítésének egyszerű módját.


A megfelelő információk könnyű elérhetőségével, valamint a netTerrain keresési lehetőségeivel és riportjaival gyorsan megtalálhatja a keresett információkat, hogy segítsen a készletek ellenőrzésében, a hálózati problémák vagy kimaradások megtalálásában.

Dobja el a Visio diagrammokat és táblázatokat: Kapacitástervezés

Az olyan szoftverek, mint a netTerrain, jobb módszert kínálnak jövőbeni fejlesztés tervezésére. Például a netTerrain OSP-ben lehetőség van portokat lefoglalni, megkeresheti az épületek közötti rendelkezésre álló szálakat.


Dobja el a Visio diagrammokat és táblázatokat: Megfizethetőség

Nem minden informatikai szoftverért kell eladni a veséjét! Gyakran hallom olyan emberektől, akik attól tartanak, hogy a netTerrain túl drága, vagy csak nagyvállalatok számára készült. Ez nem igaz: a netTerrain árképzési struktúrája lehetővé teszi, hogy bármely méretű cég számára segítséget nyújtson. Függetlenül attól, hogy csak egy kis hálózata van, vagy Ön egy tanácsadó, aki hálózatdokumentációs szolgáltatást nyújt vállalkozások számára. A netTerrain segíthet. 


A netTerrain rugalmas Licencekkel rendelkezik havi, éves és állandó licenc lehetőségekkel.

Indulhat egy kisebb licenccel és bármikor frissítheti nagyobbra, ha szükséges. Csak egy új kulcsra lesz szüksége. Ha többet szeretne tudni a netTerrain árairól, kattintson ide.


Összegzés? Ha valami igazi fájdalmas helyzetet szeretne megoldani, ha készen áll az automatizálásra és megfizethető lehetőséget szeretne: Ismerje fel a krízis helyzeteket: Itt az idő eldobni a táblázatokat és a Visio diagramokat és maximalizálja a dokumentációt a netTerrain segítségével. Kérjen demót még ma!. 

Kipróbálom a netTerrain demo rendszert!

Date/Time: