Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

A Robustel MEG5000 megnyerte a Red Dot terméktervező díjat

05.06.19 08:02 AM Comment(s) By peterkelecsenyi

A MEG5000 Modular Edge Computing Gateway megkapta a Red Dot terméktervező díjat 2018-ban a Communication Technology ​kategóriában.

A Red Dot Design Award a világ egyik legismertebb terméktervezésért adott díja. 2018-ban, 59 országból, tervezők és gyártók több mint 6 300 terméket neveztek be a versenyre. A szigorú bírálati kritériumok, amelyek magukban foglalják az innováció szintjét, a funkcionalitást, a formális minőséget, az ergonómiát és a tartósságot, olyan referencia keretet biztosítanak, amelyet a zsűri még kiegészít saját szakértelmével.

Yi Huang, a Robustel alelnöke kijelentette: "A Red Dot díj azt jelenti, hogy az iparág nagyra értékeli a Robustel innovációs képességeit az ipari robotika területén és a célzott tervezői csapat erőfeszítéseit, akik az új intelligens kapcsolódási szintet határozzák meg felhasználóink számára.” 


A MEG5000 Modular EdgeComputing Gateway nagysebességű adatfeldolgozási képességgelrendelkezik. Három skálázható kártyát tartalmaz, amelyek különbözőinterfészeket támogatnak, könnyen testreszabható. Megfelel az ipari elvárásokváltozó igényeinek, beleértve olyan ágazatokat is, mint az Ipari automatizálás,az Ipar 4.0 és az Ipari kommunikáció. 


További információk a MEG5000-ről

Date/Time: