Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

Miért kellene megfáznia egy routernek?

03.02.21 04:53 PM Comment(s) By peterkelecsenyi

IP67 védettség kültéri alkalmazások számára

Sok IoT alkalmazás mostoha körülmények között, szabad térben kerül megvalósításra. Ilyenkor a routerek védelmét biztosítani kell, hogy a megoldás megbízhatóan működjön hosszú éveken keresztül.  Az elektornikai berendezéseknek ilyen esetben magas szintű védelemre van szüksége, amit készülékház vagy külső tokozás tud biztosítani. 


A Robustel berendezései IP30 fokozatú védelemmel készülnek, ami a fizikai behatások elleni védelmet biztosít. Ha az alkalmazási környezetben magas a por szennyezettég vagy víz jelenlétére lehet számítani, akkor további védelemre van szükség. 


A routerek gyakran a többi elektronikai berendezéssel közös szekrényben, házban kerülnek elhelyezésre, ilyenkor ez a szekrény biztosítja a magasabb szintű védelmet.


Ha a router önállóan kerül alkalmazásra, akkor külön kell a védelmét biztosítani. Ilyen esetekben kézenfekvő megoldás a Robustel TPH6700 PC/ABS   készülékház alkalmazása, ami a Robustel routerek számára került kialakításra. A termékek többségével kompatibilis, tartalmazza a routerek működéséhez szükséges intefészeket, és csatlakozókat. A TPH6700 kialakítása a különböző router családok számára egyedileg történik. 


A TPH6700 M12 és M16 csatlakozókkal került felszerelésre az antennák, Ethernet portok, tápellátás és a soros portok számára, falra vagy oszlopra egyaránt rögzíthető.

            

TPH6700 outdoor
TPH6700

Fő jellemzők:

- IP67 védelem por és víz ellen

- UV védelem (UL746C)

- opcionálisan tartalék akkumulátor, akár 24 üzemóra bizotsítására

- beépített DC tápegység 

- robusztus csatlakozók

- falra és oszlopra rögzíthető

- 310 x 245 x 93,4 mm

- belső rögzítési pontok

Date/Time: