Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

kkl4pywahslvhsm7t9mb69k5rfki80

8 óra munka

19.10.20 03:04 PM Comment(s) By peterkelecsenyi

Akár szereted a Beatrice munkásságát akár nem, de mindenképpen ismered a 8 óra munka című dalát. 8 óra munka után jöhet a 8 óra pihenés, de mi történik azonban, mikor nem tudsz hazamenni 8 óra munka után?

 

Túl gyakran hallunk ilyen eseteket:

Öt óra van… és mennél már a fiukkal focizni. Épp kilépni készülsz az ajtón ... aztán ... csörög a telefon. Valami nem működik, és meg kell javítani. E-mailek kezdenek ömleni. Egy újabb hívás érkezik. Aztán egy másik.

 

Hálózati kimaradás lesz, és csak rajtad múlik, hogy megtaláld a megoldást. Ilyenkor már tudod, hogy nem csak 8 óra munka lesz a mai napon. Talán Nagy Feróéknak kéne írni egy másik dalt erről is…

 

Naprakész hálózati diagrammok és dokumentáció nélkül… hogyan fogod megtalálni a problémát? Persze, a hálózati felügyeleti rendszere figyelmeztethet arra, hogy probléma van ... de a pontos probléma helyéről nincs információ ... valami erőteljesebbre lesz szükség, mint pl. a netTerrain szoftvere. 

1. Azonnal ismerd meg a probléma forrását: Értesítéseket kaphat

 

Ne várd meg, amíg a telefonok csengeni kezdjenek: a hálózati diagram szoftverek, például a netTerrain segít a hálózati mérnököknek a problémamegoldásban. Ha hálózati probléma merül fel, és egy esemény elindul, riasztást kaphatsz - akár a netTerrain, akár az NMS-en keresztül. Csak jelentkezz be a netTerrain-be, hogy megtekinthessed az érintett hálózati eszközt, és a riasztást (például piros, összekötő objektumot).

 

2. Képzeld el, mit lehet elérni néhány kattintással: egyszerű

 

A netTerrain például pontosan szemlélteti, hol történt a hálózati kimaradás - és melyik eszköz offline állapotú. Könnyen beállíthatod a saját vizuális felülírásaid (villogás, színek változtatása offline állapotban), hogy könnyedén felismerd az érintett eszközt. A netTerrain segítségével másodpercek alatt hozzáférhet az összes diagramhoz, amelyre hatással van

 

A netTerrain lehetővé teszi fizikai hálózati diagramok / hálózati rack diagramok létrehozását és megtekintését is.

3. Hogy gyorsan meg tudd oldani a problémát: könnyedén elérhető az összes a szükséges információ

 

A netTerrain azon túl, hogy segít abban, hogy megnézzed, mi hol van és mi mivel áll kapcsolatban, a netTerrain kulcsfontosságú betekintést nyújthat a hálózat kimaradásának tényleges kijavításához. Szükséged van gyártói információkra? Engedélyekre? Konkrét telefonszámokra? Ezt az eszközön tárolhatja közvetlenül a netTerrain-ben. Szeretnéd megnézni, mi működött a múltban a hibaelhárítás során ... és mi nem? A netTerrain-ben is ezt láthatja. Gyorsan kell információt keresni, pl. IP-címet? Igen, a netTerrain rendelkezik keresési képességekkel az információk gyors megtalálásához.

 

Az olyan diagram szoftver, mint a netTerrain, segít a hálózati mérnököknek abban, hogy az összes hálózati diagramot egy központosított helyen tárolják, így biztosítva, hogy mérnökei hozzáférjenek a legfrissebb hálózati diagramokhoz. Ezek nyújtanak segítséget a hálózati problémák megoldásához.

Az új hálózati mérnökök számára a hálózati diagramok központi elhelyezkedése szintén elősegítheti, hogy korábban hazamehessenek! A hálózati diagramok felgyorsítják a betanulást: lehetővé teszik a mérnökök számára, hogy gyorsan megtanulják és felmérjék a hálózat működését - és a hálózati eszközök kapcsolatait.

  

Legközelebb, mikor hálózati kiesés előtt állsz, hogy meg tudd menteni a napot, olyan szoftverre lesz szükséged, mint a netTerrain. Gyors hibafelismerés, javtás, naplózás és lehet elfelejteni. Legyen időd elmenni a focimeccsekre, időben érj haza vacsorára és felejtsed el az idegesítő hívásokat az belső ügyfelektől. 

Date/Time: