Kern IoT megoldások és rendszerek. 4G LTE NB-IoT LoRa GPS Bluetooth

www.kern.hu

Automatizált Hálózat dokumentáló Megoldás

Mások a hálózatot csak rajzolgatják, Mi a teljes rendszert vizualizáljuk

netTerrain DCIM

Real-time visualization of your data centres


netTerrain Logical

Network, System and Application diagrams, simplified


netTerrain OSP

Outside Plant and Campus Connectivity

Ingyenes Demo! Próbálja ki még ma!


Vágjunk bele!

Mi az a netTerrain?

Teljesen centralizált, web alapú megoldás hálózat dokumentálásra. a netTerrain kombinálja a rajzoló alkalmazások eszközeit az automatizált dokumentáló megoldások erősségeivel. 

netTerrain DCIM

Real-time visualization of your data centres


netTerrain Logical

Network, System and Application diagrams, simplified


netTerrain OSP

Outside Plant and Campus Connectivity

Ingyenes Demo! Próbálja ki még ma!


Vágjunk bele!

Nagyon fontos ez a rendszer....de miért is? 

netTerrain jobb átláthatóságot biztosít, emellett könnyebben tudja tervezni a jöbőbeni bővítéseket. Csökkenti a leállási időt és ezzel javítja az egész szervezet működését.

Tervezzen előre!

Hogyan tudná megoldani a problémákat, ha azt sem tudja pontosan, mi okozza a hibát? netTerrain segíti Önt, hogy megtalálja a problémás eszközöket automatikisan: A valós idejű monitoring e-mailben értesíti Önt nem csak a hibáról, de a hibás eszközről is

Ingyenes Demo! Próbálja ki még ma, vagy konzultáljon ingyenesen a tapasztalt kollégáinkkal!


Vágjunk bele!

Legyen fenntartható a környezet

"A netTerrain megkönnyiti majd  a munkámat?"

A netTerrain sokkal többet ad, minhogy orvosolja a jelenlegi problémákat. Ha az adatközpontban helyre lenne szüksége? A rendszer segít az eszközök megfelelő elosztásában, az erőforrások maximalizálása és a kiadások csökkentése érdekében.

Csökkentse az energiaköltségeket. Keresse meg a ki nem használt rack szekrényeket, tudja meg mi történik konkrétan az optikai szálakkal. A netTerrain segít megválaszolni olyan kérdéseket, mint pl: "Bérbeadtuk az optikai szálat? Fenntartottaka  jövőbeni bővítésekre? Egyszerűen nem működik?" Vessen véget a északai munkavégzésnek, és ne hagyja ki a kedvenc foci meccsét. Ismerje meg a hálózatot és gyorabb lesz a probléma megoldás!

Ingyenes Demo! Próbálja ki még ma,vagy konzultáljon ingyenesen a tapasztalt kollégáinkkal!


Vágjunk bele!

"A netTerrain beleilleszkedik majd az én profilomba?"

Bármilyen szervezet, cég, legyen az kicsi, vagy nagy a netTerrain felexibilis árazása mindenkinek tökéletes választás lehet.

Flexibilis árazás

  • netTerrain eszközönként és szerkesztökként van árazva (a read-only usere nincs korlátozva).
  • Állandó licence: Fizessen egyszer, telepítse a szoftvert és őrizze meg örökre. 
  • Éves licenc: Telepítse a szoftvert és elég évente fizetnie.
  • SaaS: felhőalapú rendszer havi számlázással.

Ingyenes Demo! Próbálja ki még ma, vagy konzultáljon ingyenesen a tapasztalt kollégáinkkal!


Vágjunk bele!

Miért a netTerrain?

Flexibilis ​Használat

Tulajdonságok hozzáadása vagy eltávolítása, vizuális útmutatók módosítása, üzleti szabályok létrehozása és másodpercek alatt alkalmazhatók több ezer objektumra.

A legjobb használhatóság​

Megszállottak vagyunk. Úgy gondoljuk, hogy a hálózati dokumentációs eszköznek maximalizálnia kell a hatékonyságot, nem pedig megnehezítenie a dolgokat.

Probléma mentes integráció

Bármely kereskedelmi eszközhöz csatlakozókat készítünk a megnövekedett automatizálás érdekében, költség nélkül, és megtanítjuk, hogyan kell ezeket önállóan létrehozni!

Szolgáltatásban gazdad Discovery

Bármilyen eszközt, portot, 3. rétegű linket és sok minden mást feelderítünk SNMP-n keresztül, vagy más meglévő opreatív eszközeink segítségével

Biztonság az első

8 különböző belépésí színt admintól kedzve az egyszerű read-only felhasználókig mindent megtalál.

Modern platform

A netTerrain HTML5-alapú böngésző technológiát használ a sima többfelhasználói élmény érdekében. Nincsenek plug-inek, kiegészítők, fat-clients.

Ők már minket választottak

Esettanulmány-Hogyan oldjuk meg a problémákat?

Jegenyés László-IT üzemeltető ELTE


"Nagyon elégedettek vagyunk a netTerrain használatával és a Kern valamint a Graphical Networks szakértőivel való együttműködésben. A netTerrain a mindennapi munkákat tette gördülékenyebbé és kényelmesebbé.Kellemesen meglepődtünk, hogy a megoldás teljes megvalósítása sokkal gyorsabb volt, mint amire számítottunk. Azonkívül a diagrammok karbantartása automatikusan történik."

A Mi csapatunk

A hálózati dokumentáció a mi vénánkban van: történetünk 1994-ben kezdődött, amikor először az akkori vezető amerikai hálózati dokumentációs szoftver, a NetViz forgalmazóivá váltunk. A NetViz nevet a netTerrain elődjének tekinthetjük, mivel egy olyan csapat készítette, amely évekig dolgozott a netViz-en. 2011-ben kezdtük el a netTerrain-nal együttműködni, és azóta számos tapasztalatot halmoztunk fel különböző iparágakban, például: energiaágazat, pénzügy, iskola- és épületgazdálkodás. Amikor azt mondjuk, hogy tudjuk, hogy segítünk megtalálni a legjobb megoldást a hálózati rendszeréhez, akkor azt úgy is gondoljuk.Kelecsényi Péter

Managing Director

Bertók Bence

FAE

Kern Alma

Marketing Specialist

Hogyan tudunk majd együtt dolgozni?

Kérjük töltse ki ezt a kérdőívet, ami kevesebb mint 2 percet vesz igénybe, hogy jobban megértsük az Ön helyzetét és valóban az Önnek megfelelő megoldst tudjuk szolgáltatni.

Vágjunk bele!

Date/Time: