Kép

Az AirVantage® M2M Cloud az egyetlen integrált szolgáltatásgyűjtemény, mely mindent biztosít, amire csak szükség lehet ahhoz, hogy létrehozhassák és üzemeltethessék saját csatlakoztatott termékeiket és szolgáltatásaikat. Lépjenek piacra gyorsan saját megoldásaikkal és csökkentsék a kockázatot az AirVantage® használatával.

Image

 
M2M Platform

Egy nagy mennyiségű adat kezelésére fejlesztett adatgyűjtő motor BigData tárhellyel kombinálva, adatösszegző és értesítő képességekkel, mely lehetővé teszi, hogy új alkalmazások létrehozására koncentrálhasson a rendelkezésére álló infrastruktúra teljes ismeretével, akár több milliós nagyságrendig.

 

Image

Üzemeltetési menedzsment

Egy eszközt üzemeltetni egyszerű, ugyanakkor több ezer felügyelete már kifinomult eszközöket igényel. Az AirVantage biztosítja az alkalmazásokat és API-kat, melyekre az üzemeltetői csapatoknak csak szüksége lehet az összes eszközük folyamatos működtetéséhez a kiesési idő minimalizálása mellett.
 
Image

Integrált hardver

A Sierra Wireless modulok és átjárók előre integráltak az AirVantage szolgáltatással, ez által biztosítva a lehető leggyorsabb piacra kerülést az ön szolgáltatásai számára. Az AirVantage támogatja tovább az harmadik féltől származó hardvereket is több féle nyílt protokoll támogatásával.